top of page

We verzamelen niet het Internet Protocol (IP)-adres dat wordt gebruikt om uw computer met internet te verbinden; logins; e-mailadressen; wachtwoorden; computer- en verbindingsinformatie en aankoopgeschiedenis.

 

We kunnen softwaretools gebruiken om sessie-informatie te meten en te verzamelen, inclusief paginaresponstijden, duur van bezoeken aan bepaalde pagina's, pagina-interactie-informatie en methoden die worden gebruikt om weg van de pagina te navigeren.

Wij verzamelen de persoonlijke informatie die u ons verstrekt, zoals uw naam, adres en e-mailadres, alleen als onderdeel van het proces wanneer u probeert contact met ons op te nemen of een transactie op onze website uit te voeren. We verzamelen dergelijke vereiste informatie voor de volgende doeleinden:

om de Services te leveren en te exploiteren;

om hulp en technische ondersteuning te bieden aan onze klanten;

om contact op te kunnen nemen met onze klanten met servicegerelateerde meldingen;

om te voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving. ​

 

Ons bedrijf wordt gehost op het Wix.com-platform. Wix.com biedt ons het online platform waarmee we onze producten en diensten aan u kunnen verkopen. Uw gegevens kunnen worden opgeslagen via de datastores, databases en algemene Wix.com-applicaties van Wix.com. Ze slaan uw gegevens op beveiligde servers achter firewalls op.

 

Alle directe betalingsgateways die door Wix.com worden aangeboden en door ons bedrijf worden gebruikt, voldoen aan de normen van PCI-DSS, beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken als Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten zorgen ervoor dat onze winkel en zijn dienstverleners veilig met creditcardgegevens omgaan.

 

​ We kunnen contact met u opnemen om u op de hoogte te stellen van uw verzoek, geschillen op te lossen, vergoedingen of verschuldigde bedragen te innen, uw mening te vragen via enquêtes of vragenlijsten, de laatste informatie over onze bedrijfsinformatie te sturen of op andere wijze contact met u op te nemen indien nodig om onze Gebruikersovereenkomst, toepasselijke staatswetten en eventuele overeenkomsten die we met u hebben, af te dwingen.

 

Om dit te doen, kunnen wij contact met u opnemen via e-mail, telefoon, sms en post. ​ We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen, dus bekijk het regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen worden onmiddellijk van kracht zodra ze op de Site worden geplaatst.

 

Als we materiële wijzigingen aanbrengen in dit beleid, zullen we u hier laten weten dat het is bijgewerkt, zodat u weet welke informatie we verzamelen, hoe we deze gebruiken en onder welke omstandigheden we deze eventueel gebruiken en/of openbaar maken. . ​

bottom of page