top of page

Neem contact met ons op

姓名 *

电邮 *

电话

留言

Thanks! Message sent.

T: + 31-70 360 71 75

E: info@blueskytrip.nl

A: Wagenstraat 106

2512 AZ Den Haag

The Netherlands

 

Openingstijden:

Mo-Fr 10:00 - 18:00

Sa 13:00 - 17:00

Zondag gesloten

 

WeChat: D999818

 

KVK: 70474745

 

IATA: *******2

General Terms & Conditions

Privacy Policy

Het is een internationaal reisbureau dat voornamelijk overzeese Chinezen, landgenoten uit Hong Kong en Macao en buitenlanders van over de hele wereld ontvangt. In het begin hield het zich vooral bezig met de verkoop van internationale vliegtickets. Het heeft zich geleidelijk ontwikkeld tot het organiseren van inkomende rondreizen, uitgaande rondreizen en binnenlandse rondreizen. Het is een toeristisch zakencentrum dat voornamelijk visa voor verschillende landen, zakelijk advies, hotelreserveringen, autoverhuur en reisgidsen afhandelt. Het heeft nauwe vriendschappelijke samenwerkingsrelaties opgebouwd met tientallen binnenlandse en buitenlandse reisbureaus en beschikt over goede kredietdiensten.

Toen Oriental Blue Sky Travel Company voor het eerst werd opgericht, legde het zich toe op de verkoop van internationale vliegtickets. In de loop van de tijd ontwikkelde het bedrijf zich geleidelijk rond vier kernactiviteiten:

         • Organiseren van uitgaande reizen voor overzeese Chinezen, lokale Nederlanders en expats
         • Promoot binnenlands toerisme bij internationale klanten

         • Visumdiensten verlenen

         • Advisering over zakelijke bijeenkomsten en culturele activiteiten en het organiseren van grootschalige evenementen en tentoonstellingen, enz. .

 

Na het krachtig promoten van het binnenlands toerisme, hebben honderden binnenlandse en buitenlandse reisbureaus en instellingen sterke samenwerkingsrelaties met ons opgebouwd. Eastern Blue Sky Travel Agency heeft de ambitie om één van de grootste toerismebureaus in Den Haag en zelfs Nederland te worden, en streeft ernaar een goede reputatie in de toeristische sector in Nederland, Europa en de wereld te behouden.
Tegelijkertijd heeft Oriental Blue Sky Travel Agency altijd een nauwe strategische samenwerking onderhouden met lokale toeristische servicepartners.

地图
bottom of page